Töölön Kesäkatu

Modernisti ikonisessa Töölössä

Kerrostaloasumisen uusi laatuluokka on koettavissa Helsingin Töölössä, kun arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostettiin moderniin asuinkäyttöön.

Rakennus kävi läpi muodonmuutoksen, joka tehtiin rakennuksen ainutlaatuista henkeä kunnioittaen ja johon valmistui kaikkiaan 146 korkealuokkaista arvokotia. Ylimmän 8. kerroksen asunnoissa on upeat terassit. 2.-7. kerroksen asunnoissa on viihtyisät lasitetut parvekkeet. Asuntojen koko vaihtelee 38 m2 kaksiosta 220,5 m2 läpitalon huoneistoon. Ensimmäisessä kerroksessa on viihtyisiä yhteistiloja, kuten kuntosali, SPA-osasto ja ainutlaatuiset oleskelutilat. Yhtiössä on myös kaksi liiketilaa, jotka ovat yhtiön omistuksessa.

Talon hisseillä pääsee suoraan rakennuksen kellaritasoon, josta on käynti pihakannen alle sijoittuvaan autohalliin. Autohallissa on 114 autopaikkaa, joista kolme jää yhteiskäyttöautojen autopaikoiksi. Autopaikat on ollut halutessaan mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Autopaikat myydään osakkeina.

Töölön Kesäkadussa on laadukas varustelu ja tekniikka. Huoneistoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, viilennys, tasokas kotimainen Saari-keittiö, Mielen kodinkoneet, Oras Optima-hanat, Timberwise-parketit, abl-laatat, lukitus iLOQ-järjestelmällä, langaton internet sekä ovipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä. Yhtiön sisääntuloaulat ja autohalli on varustettu valvontakamerajärjestelmällä.

Töölön Kesäkadun tontti, Merikannontie 5, 00260 Helsinki, on taloyhtiön oma. Asunnot ovat valmistuneet joulukuussa 2022. Energialuokka B2018.

Tutustu esitteeseen