Töölön Kesäkatu

Modernisti ikonisessa Töölössä

Kerrostaloasumisen uusi laatuluokka on koettavissa Helsingin Töölössä, kun arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostetaan moderniin asuinkäyttöön.

Rakennus käy läpi muodonmuutoksen, joka tehdään rakennuksen ainutlaatuista henkeä kunnioittaen. Luvassa on kaikkiaan 146 korkealuokkaista arvokotia upealla paikalla. Ylimmän 8. kerroksen asunnoissa on upeat terassit. 2.-7. kerroksen asunnoissa on viihtyisät lasitetut parvekkeet. Asuntojen koko vaihtelee 38 m2 kaksiosta 220,5 m2 läpitalon huoneistoon. Ensimmäiseen kerrokseen tulee viihtyisiä yhteistiloja, kuten kuntosali, SPA-osasto ja ainutlaatuiset oleskelutilat. Yhtiöön tulee myös kaksi liiketilaa, jotka jäävät yhtiön omistukseen.

Talon hisseillä pääsee suoraan rakennuksen kellaritasoon, josta on käynti pihakannen alle sijoittuvaan autohalliin. Autohalliin tulee 114 autopaikkaa, joista kolme jää yhteiskäyttöautojen autopaikoiksi.  Noin puolet autopaikoista on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Autopaikat myydään osakkeina.

Töölön Kesäkadussa on laadukas varustelu ja tekniikka. Huoneistoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, viilennys, tasokas kotimainen Saari-keittiö, Mielen kodinkoneet, Oras Optima-hanat, Timberwise-parketit, abl-laatat, lukitus iLOQ-järjestelmällä, langaton internet sekä ovipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä. Yhtiön sisääntuloaulat ja autohalli varustetaan valvontakamerajärjestelmällä.

Töölön Kesäkadun tontti, Merikannontie 5, 00260 Helsinki, on taloyhtiön oma. Asunnot valmistuvat joulukuussa 2022. Energialuokka B2018.

Tutustu esitteeseen